Reisroute

Onze reis begint heel flexibel, we beginnen in Bangkok, hebben een hotel voor de eerste 5 nachten en hebben vervolgens een ticket voor de nachttrein naar Chiang Mai in het Noorden van Thailand. Ons volgende vaste punt is dan pas weer oud en nieuw, wat we in Sydney willen vieren. We hebben dus een maand of twee daartussen waarin we nog niets hebben vastgelegd. We willen in die maanden Laos, Vietnam, Cambodja, Maleisië, Singapore en Indonesië bezoeken, maar qua reisduur weten we het allemaal nog niet precies.

Omdat we kerst wel een beetje relaxed wilden vieren, hebben we dan een schattige bungalow met infinitypool geboekt in Shute Harbour, een gehucht tegenover de Whitsunday Islands. Vervolgens reizen we door naar Sydney waar we hopelijk een mooi plekje kunnen bemachtigen voor het wereldberoemde vuurwerk.

Inmiddels zitten dan mijn (Annemarie) ouders in het vliegtuig om gedurende 4 weken met ons mee te roadtrippen. Met hen zullen we eerst een aantal dagen Sydney verkennen, dan richting Melbourne rijden om vervolgens te eindigen in Adelaide. Hier nemen mijn ouders dan weer het vliegtuig terug naar Nederland, terwijl wij doorgaan naar Nieuw-Zeeland.

Omdat het in Nieuw-Zeeland dan hoogseizoen is, hebben we alvast maar een supercute camper geboekt, waarmee we in een kleine 3 weken van Christchurch naar Auckland zullen reizen.

Vervolgens gaat het echte honeymoongebeuren los! We gaan een weekje eilandhoppen in Frans Polynesië met als kers op de taart: 3 nachten in een overwater-bungalow op Bora Bora. Ook daarna blijft het tropisch, want we gaan door naar Hawaii, wel weer back to basic qua accommodaties trouwens.

Begin maart vliegen we dan naar San Francisco vanaf waar we onze wereldreis afsluiten met een roadtrip naar Las Vegas. Omdat je vanaf Las Vegas niet rechtstreeks naar Nederland kan vliegen, hebben we alvast een ticket naar Schiphol geboekt vanaf Miami. Op 11 maart zijn we dan weer back in Holland en kunnen we nog net een restje winter meepakken!