Aftellen

Groningen, Nederland

Nog 3 dagen en dan is het zover! De start van onze wereldhuwelijksreis in Bangkok! We hebben nog wel even getwijfeld of we, in verband met het overlijden van de koning van Thailand, misschien beter direct door kunnen vliegen naar bijvoorbeeld Vietnam, maar inmiddels lijkt het dagelijks leven zich aardig herpakt te hebben, dus we wagen het erop. De eerste dagen hebben we een lekker luxe hotel geboekt, dus we vermaken ons daar hoe dan ook wel. Thaise massages, here we come!!

De voorbereidingen zijn in volle gang hier thuis, de halve woonkamer is verbouwd, want een paar collega's van Jitze gaan ons huis als tijdelijk kantoor gebruiken de komende maanden. De backpacks zijn zo goed als ingepakt en Summer de kat is alvast gaan logeren bij m'n ouders.

Helaas gaat het met mij even iets minder lekker, want ik zit aan de antibiotica vanwege een geïnfecteerd wondje aan m'n neus.. Zie er uit als Rudolph-the-rednosed-Reindeer en voel me niet echt top, hoop maar dat het antibioticum snel gaat werken, gelukkig hebben we nog even.

We zijn er verder in ieder geval klaar voor en hebben er heeeeel veel zin in!

First stop Bangkok

Reacties op "Aftellen"